Skyroof Lamellendaken

"maak perfectie van lichtinval"

Skyroof lamellendak

Ontmoet de Skyroof lamellendaken. Een volledig assortiment van luxe pergola’s die u een combinatie biedt van elegantie, design, comfort en bescherming.

Het dak van de Skyroof pergola’s bestaat uit gemotoriseerde aluminium panelen, waardoor u te allen tijde ‘in control’ bent over de hoeveelheid licht en ventilatie. Afhankelijk van het gekozen model kunt u de lamellen namelijk zowel kantelen (Compact & Plus) als volledig naar een zijkant schuiven (Prestige). Zo creëert u de ideale omstandigheden om onvergetelijke momenten te beleven.

Waarom u buitengewoon beleeft met een Skyroof lamellendak:

 • Flexibiliteit
  Belangrijke uitgangspunten voor de Skyroof serie zijn flexibiliteit en modulariteit. Daarom is deze serie zodanig ontworpen, dat u deze pergola’s naar uw hand kan zetten. Dat betekent dat u enerzijds kunt spelen met de materialen en de kleuren. En anderzijds kunt u uw overkapping dankzij het koppelbare karakter oneindig doortrekken.
 • Perfecte waterafvoer
  De interne hellingshoek aan de bovenzijde van de lamellen zorgt voor een perfecte hemelwaterafvoer. Opeenhoping van water op het systeem wordt hiermee voorkomen.
 • Geen vuilophoping
  De in de lamellen geïntegreerde goot voorkomt dat er opgehoopt vuil naar binnen valt bij het roteren van de lamellen.
 • Somfy motoren
  Met één druk op de knop opent u uw lamellenoverkapping van Palmiye Benelux. Dat komt dankzij de betrouwbare motoren van Somfy. Al ruim 50 jaar ontwikkelt Somfy oplossingen voor ‘slim wonen’. Daarom werkt Palmiye Benelux graag met de oplossingen van Somfy, zodat u uw pergola eenvoudig bedient. Geniet bovendien vijf jaar garantie op deze motoren.

Skyroof Compact

Skyroof Compact 1

Slank. Minimalistisch. Strak. Het Skyroof Compact lamellendak is een verrijking van het buitenleven. Zowel aan uw huis als vrijstaand. Kantel de lamellen eenvoudig tot elke gewenste hoek, tot 120 graden. En creëer een perfecte lichtinval en prettige luchtcirculatie. Geniet vele jaren van het bijzondere buitenleven met deze onderhoudsarme toevoeging aan uw woning.

Skyroof Plus

Skyroof Plus 1

Het Skyroof Plus lamellendak van Palmiye Benelux biedt de perfecte uitkomst voor bescherming tegen alle weersomstandigheden. Geniet van de multifunctionaliteit door de flexibele, modulaire en compacte structuur van deze overkapping. En personaliseer de Skyroof Plus naar al uw wensen. Van kleur, tot afmeting en opties. Elke uitvoering is uniek.

Skyroof Prestige

Skyroof Prestige 1

Maak kennis met het Skyroof Prestige lamellendak. Speel met lichtinval door de lamellen te kantelen. Of creëer een volledig open omgeving door ze met één druk op de knop naar een zijde te schuiven. Met de Skyroof Prestige geniet u van het buitenleven zoals u dat wilt.

Inspiratie

downloads