"Wij zijn uiterst tevreden over de uitgevoerde werken"

modern bijgebouw - modern tuinhuis in hardhout padoek met plat dak

Gezellig en functioneel

Een modern bijgebouw geeft niet alleen een mooie uitstraling aan uw tuin maar kan ook functioneel zijn. Een bergruimte om de grasmaaier te stockeren, tuingerief,… en een mooi afgewerkte overkapping om te genieten van uw tuin. Bij dit project hebben we gekozen voor twee verschillende gevelbekledingen maar in dezelfde houtsoort. Hierdoor is er een mooi contrast tussen de twee vlakken.

Het groot raam geeft een open gevoel maar zorgt voor voldoende bescherming tegen weer en wind in combinatie met een terrasverwarmer om te vertoeven tijdens de koudere dagen.

modern bijgebouw - modern tuinhuis in hardhout padoek met plat dak

Kwalitatief maatwerk

Als u op zoek bent naar een modern bijgebouw met kwalitatieve materialen bent u bij Houtbouw De Meyer aan het juiste adres. Alles wordt volledig op maat gemaakt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Nog geen concrete plannen of ideeën? Onze verkopers helpen u graag met de zoektocht naar het bijgebouw van uw dromen. De 3D-plannen opgemaakt door onze eigen tekendienst geven een concreet beeld van uw bijgebouw. Nog niet helemaal tevreden? Dan begeleiden wij u verder tot u 100% tevreden bent met het ontwerp.

Wilt u ook een eigen stekje om even te ontspannen of een praktische bergruimte? Maak een afspraak en wij helpen uw droom te realiseren.

gezellige overkapping in hout aan een modern bijgebouw
gezellige overkapping aan een modern bijgebouw
bijgebouw houten modern met plat epdm dak