Ontdek onze prachtige realisaties zoals rustieke bijgebouwen, poolhouses, terrasoverkappingen, tuinbergingen en gevelbekledingen. Elke realisatie is op maat geproduceerd en geplaatst door ons eigen team. Vakmanschap met oog voor detail.

Ontdek onze rustieke en landelijke bijgebouwen in eik, dennenhout of hardhout. De bijgebouwen in combinatie met eiken constructies worden in ons atelier op maat gemaakt. Praktische en stijlvolle bijgebouwen in harmonie met uw woning en tuin. Ons team bekijkt samen met u de mogelijkheden en werkt een ontwerp uit volledig op maat die perfect past bij de stijl van uw woning.

Ontdek onze tuinbergingen in geïmpregneerd dennenhout of in hardhout. Je kan ze gebruiken als een praktische opslagruimte en ze geven een mooie uitstraling aan uw tuin. Wilt u een plekje uit te zon om in de tuin te vertoeven of een gezellige zithoek creëren? Dan kan u een terrasoverkapping combineren met een tuinberging, alles is mogelijk bij Houtbouw De Meyer.

Ontdek onze verschillende carports en bescherm uw wagen tegen weer en wind. Losstaand, aangebouwd, of in combinatie met een fietsenberging. Verkrijgbaar in diverse bouwstijlen, carport met zadeldak, carport met plat dak,… . Steekt u liever zelf de handen uit de mouwen? Dan kan u uw maatwerk-carport zelf plaatsen door middel van een gepersonaliseerd montageplan.

Uw voorgevel in een nieuw jasje steken of een accentgevel voorzien aan uw woning door een (houten) gevelbekleding te plaatsen? Ontdek dan onze diverse gevelbekledingen. Verticaal, horizontaal, open voeg, gesloten, hout-alu combinatie, … alles is mogelijk, eventueel afgewerkt met een beschermende olie.