bouwstijl

Om de klant zo vlot mogelijk te begeleiden met de keuze van hun project hebben wij verschillende basis-stijlen waaruit de klant kan kiezen (Eco, Rustic, Cube,…). Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden en onze verkopers zullen graag een ontwerp schetsen die voldoet aan uw eisen. Maak een afspraak en wij zullen u begeleiden van ontwerp tot de afwerking van uw project.

WANDOPBOUW

Wij hebben voor de wandopbouw verschillende standaardmodellen: BASIC, SOLID, PREMIUM en PREMIUM+. Maatwerk is één van onze specialiteiten dus er zijn uiteraard andere mogelijkheden tot houtskeletbouwwanden tot 23 cm dik! 

Type BASIC © is de basis van een wand voor paneelbouw, houten regelwerk bestaande uit SLS’en 38 x 58 + een gevelbekleding naar keuze. 

BASIC - 38 x 58

Type SOLID © is ons meest gebruikt systeem, hetzelfde kader als het type BASIC maar met een gevelfolie en stoflatten om een luchtspouw te creëren. Dit verlengt de levensduur van de gevelbekleding. Aan de buitenzijde  af te werken met een gevelbekleding naar keuze. Aan de binnenzijde kan er als afwerking een OSB plaat of ander plaatmateriaal geplaatst worden.

SOLID - 38 x 58 - Delta Neo Vent

Toch graag wat meer comfort gewenst? Dan raden wij ons het systeem PREMIUM © aan. Het kaderwerk bestaande uit SLS’en 38 x 89 zorgt ervoor dat het geheel nog steviger is en door de diepte van 89 mm kan deze wand geïsoleerd worden. Aan de binnenzijde kan er als afwerking een OSB plaat of ander plaatmateriaal geplaatst worden.

PREMIUM - 38 x 89 - Delta Maxx

PREMIUM+ © is de basis houtskeletbouw wand. Het kaderwerk bestaande uit 34 x 120 (mogelijk tot 184 mm) zorgt ervoor dat de nodige nutsvoorzieningen kunnen weggewerkt worden. In deze wand kan er uiteraard ook isolatie verwerkt worden. Aan de binnenzijde kan er als afwerking een leidingspouw, OSB plaat of ander plaatmateriaal geplaatst worden.

PREMIUM+ - 34 x 120 - Delta Maxx