Tuinhout(handel) De Meyer is opgestart in 1997 te Lembeke . Aanvankelijk is het bedrijf opgestart als een éénmanszaak. De zaakvoerder verkocht enkele tuinproducten naast een andere voltijdse job. De verkoop bij Tuinhout De Meyer beperkte zich tot weidepalen, eenvoudige constructies van poorten, hekkens, schermen en terrassen.

Door de toenemende vraag naar tuinhout kon de zaakvoerder zich uiteindelijk vestigen als een voltijdse zelfstandige te Sleidinge. Daardoor kon het aanbod van producten ook verruimd worden met tuinhuizen, garages, carports, … Deze producten werden aangekocht en verder doorverkocht aan de klant. Later is Tuinhout De Meyer begonnen met het zelf ontwerpen en maken van tuinbergingen, garages, … Nu wordt alles op maat gemaakt volgens de wensen van de klant in verschillende houtsoorten onder de naam Houtbouw De Meyer.

In het jaar 2017 is de huidige CNC vervangen door een 5-assige CNC om nog meer in detail te kunnen produceren en om eiken constructies te maken. Onze professionele plaatsingsdienst bestaande uit 4 ploegen en zorgt voor de definitieve afwerking.